Ramen Wassen Glazenwassen

Ramen Wassen Glazenwassen – Het schoonmaken van de ramen. Dit lijkt zo eenvoudig, zeker als je de glazenwasser aan het werk ziet.             Wat de meeste mensen niet beseffen is dat er een hele voorbereiding en planning aan ten grondslag ligt.                                                                       Niet ieder raam leent zich voor dezelfde manier van werken.

  • Kan het op de traditionele wijze ?
  • Is er een hoogwerker nodig ?
  • Moet het osmose systeem worden ingezet ?
  • Kan er veilig worden gewerkt op een VCA verantwoorde wijze ?

Ik hoef u niet uit te leggen dat als de glazenwasser zijn taken heeft uitgevoerd dit correct moet zijn zoals u dit mag verwachten. De glazenwasser ontzorgd zoveel mogelijk zijn klanten, doet wat er verlangd wordt en op een zo geruisloze wijze om geen hinder en overlast te bezorgen.

Wassen op de traditionele manier gebeurt zo: Raam inwassen en vuil verwijderen met een sopje uit een emmer door middel van een inwasser, en kozijnen afsponzen. Daarna droogtrekken met een raamtrekker en de vensterbank schoon en droogmaken.

Met osmose werken wij tot een hoogte van 12 meter.  Hierbij wordt water wat ontdaan is van kalk, mineralen en zouten d.m.v. koppelstokken door een zachte borstel gespoten en de ramen inclusief omlijstingen schoon geborsteld en nagespoeld. Hierna drogen de ramen schoon en streeploos op. Voordeel is dat er geen ladders of hoogwerkers ingezet worden. Dit water vervoeren wij zelf in een tank van 1000 liter gemonteerd in onze bussen. Zodoende kan er zelfvoorzienend gewerkt worden, zonder een beroep te doen op de voorzieningen bij de klanten.

Door het gebruik van  twee eigen hoogwerkers,  15 wagens uitgerust met osmose installatie en goedgekeurd klimmaterieel,  verzorgd Cleaning partners International het complete onderhoud aan ramen en gevels.

Cleaning Partners International belooft alleen wat waargemaakt kan worden en levert wat belooft is.  Zo dragen wij bij aan uw SUCCES.

Cleaning Partners International V.O.F. – Als schoonmaakbedrijf in de reinigingsbranche met meer dan 25 jaar ervaring. Schoonmaakbedrijf  – Glazenwassers – Gevelreiniging

Ramen Wassen Schoonmaken van de ramen Glazenwassen