Novatio Surface Renewers raamkaders, beglazing en profielen polijsten van uw glas en kaders of reinigen herstellen conserveren beschermenSurface Renewers,

Cleaning Partners in samenwerking met Novatio.

Wij bieden vanaf nu aan het herstellen en conserveren uw raamkaders, beglazing en profielen, en uw gelakte oppervlakten krijgen we weer als nieuw. Wij kunnen uw gebouw weer voorzien van glans en brengen de meest doffe oppervlakten weer naar hun oorspronkelijke kleur.

Deze werkzaamheden bieden wij u aan.

  • Het manueel of machinaal polijsten van uw glas en kaders of reinigen, herstellen, conserveren en beschermen
  • Geanodiseerde oppervlakten reinigen, herstellen, conserveren en beschermen.
  • Kalk uitbloei/verkrijting en cement verwijderen van diverse oppervlakten.
  • Verwijderen van vervuiling als bitumen, PUR, siliconen en Graffiti

Ook het reinigen en beschermen van verschillende steensoorten, hout, aluminium, kunststof etc. behoort tot mogelijkheden.

Wij werken als Surface Renewers enkel met de voor elke klus gespecialiseerde producten van Novatio welke zijn gecertificeerd en voorzien van alle benodigde technische en veiligheidsinformatiebladen.

Vraag nu uw test aan bij Jelle van Rijn

Productbeschrijving
– Reinigt en doet de originele kleur herleven, geeft een diepteglans.
– Beschermt tegen vervuiling, UV-verkleuring en veroudering.
– Eenvoudig aan te brengen en onmiddellijk resultaat.

Surface Renewer is een kant-en-klare reiniger voor het vernieuwen van UV-verweerde coating van aluminium schrijnwerk of andere gelakte oppervlakken en poederlakken. Bij regelmatige behandeling met Surface Renewer wordt de ondergrond gevoed en blijft een nieuw uitzicht behouden. Surface Renewer is geschikt voor alle gelakte (niet geverniste) of gepoederlakte materialen zoals ramen, deuren, garagepoorten, veranda’s dakramen, terassen, carports en balustrades. Het kan ook gebruikt worden op kunststof materialen.

Gebruiksaanwijzing
preventief: aanbrengen op gezonde, zuivere en droge oppervlakken met een zachte, zuivere en droge spons. Nawrijven met een zuivere, zachte doek. curatief: vuile, verweerde oppervlakken grondig reinigen met Novakleen en drogen vóór het behandelen met Surface Renewer.

Toepassingen
Geschikt voor alle gelakte (niet geverniste) of gepoederlakte materialen: ramen & deuren, garagepoorten, veranda’s, dakramen, terrassen, carports, en balustrades. Op kunststof: ramen en deuren, rolluiken, mobilhomes, caravans, pleziervaartuigen, sportvliegtuigen, etc.


Cleaning Partners International V.O.F. – Als schoonmaakbedrijf in de reinigingsbranche met meer dan 25 jaar ervaring. Schoonmaakbedrijf  – Glazenwassers – Gevelreiniging