Garantie

Bij Cleaning Partners International doen we onze uiterste best om je alleen de beste kwaliteit te leveren. Toch kan het gebeuren dat een artikel een fabricagefout bevat. Cleaning Partners International geeft 6 maanden garantie op de door haar geleverde artikelen. De factuurdatum geldt als ingangsdatum.

Wanneer is er sprake van een fabricagefout? Er is sprake van een fabricagefout wanneer een mankement aan het product niet is ontstaan door één van onderstaande redenen:

– Onjuist gebruik
– Geen of slecht onderhoud
– Slijtage

Als je van mening bent dat jouw artikel aan de garantievoorwaarden voldoet, kun je ons een mail sturen (sales@cleaningpartners.nl). Vermeld hierin de onderstaande gegevens.

– Naam
– Adres
– Postcode
– Land
– Telefoon
– Artikel
– Aanschafdatum
– Factuur en/of kassabon
– Beschrijving klacht

Veilig bestellen en betalen via Mollie
– iDeal (Nederland)
– Sofort Banking (België)

Schoonmaakbedrijf Schoonmaken Gevelreiniging Glazenwasser

Cleaning Partners International V.O.F. – Als schoonmaakbedrijf in de reinigingsbranche met meer dan 25 jaar ervaring. Schoonmaakbedrijf  – Glazenwassers – Gevelreiniging. Schoonmaken Glazenwassers Gevelreiniging Schoonmaakbedrijf Glazenwassen
Wij bedienen alléén de zakelijk markt en verzorgen hoofdzakelijk het glazenwassen en damwandreinigen bij diverse opdrachtgevers.
Met 32 medewerkers zijn wij een middelgroot bedrijf wat innovatief – kwalitatief – milieuactief aan de top van het glazenwassers segment staat.
Gespecialiseerd in ruiten wassen met eigen hoogwerkers, telescopisch ruiten wassen, etc.