Damwandreiniging Gevelreiniging

Gevelreiniging 2.0

Cleaning Partners heeft nu de beschikking over een revolutionair gevelreinigingssysteem. De HyCleaner, een borstelmachine die gemonteerd aan een geschikte hoogwerker de aluminium gevels reinigt. Aangedreven door alleen waterkracht reinigt deze borstelmachine de gevels gelijkmatig en egaal.

Economische argumenten

  • Minder reinigingsintervallen door hoge reinigbaarheid en kwaliteit.
  • Laag waterverbruik in vergelijking met handmatige reiniging, daarbij zeer hulpbronnenefficiënt.
  • Het hele concept  is zeer servicevriendelijk en tegelijkertijd zeer onderhoudsarm.
  • De zuiverheid verhoogt de waarde van het object als er geen permanente schade aan het gebouw kan optreden, omdat de vervuiling
    regelmatig wordt verwijderd.
  • Kosteneffectieve constructie: Met het gebruik van de borstelmachine kan al tijdens de (bouw-)planning rekening worden gehouden.

De HyCleaner reinigt een breed scala aan oppervlakken en materialen: zacht, effectief, snel en vooral economisch. Hij werkt alleen met water onder hoge druk en heeft geen voeding nodig voor de omvormer.  In één bewerking worden niet alleen de gevel, het glas, maar ook de frames gereinigd.

De watervoerende elementen zijn allemaal weerbestendig gemaakt, dus osmosewater kan worden gebruikt. Dat betekent: na het reinigen van de glazen oppervlakken drogen ze zonder strepen. Een ander voordeel van de HyCleaner zijn de wielen, ze laten geen sporen achter op de oppervlakken van de gevels.

Cleaning Partners heeft een innovatieve manier gevonden om volledig autonoom te kunnen werken.

Er wordt geen aanspraak op de voorzieningen, zoals water of stroom, bij de opdrachtgevers gemaakt.  Dit is voor alle partijen een voordeel. 100 % zelfvoorzienend werken is een pre bij het werken aan grote gebouwen omdat bv. de water of stroom voorziening vaak te ver van het werkgebied is gelegen. Struikelgevaar voor de opdrachtgevers en medewerkers is tot een minimum beperkt, aangezien er geen tientallen meters hogedruk, waterslangen en stroomkabels op de grond liggen.

Laat u nu verrassen door de zeer voordelige prijs per vierkante meter en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Damwandreiniging Gevelreiniging:  Regelmatige inspectie en regelmatig onderhoud zullen ervoor zorgen dat de coating in goede conditie blijft.
De inspectie moet op basis van goede praktijkervaring uitgevoerd worden. tijdens de levensduur van het gebouw moet de inspectie jaarlijks uitgevoerd worden.
Gebouweneigenaars moeten gedetailleerd de gegevens van het gebouw bijhouden en registreren wanneer inspecties en onderhoud plaatsvinden. Dit is voor elk gebouw een belangrijk onderdeel van de documentatie en GARANTIE !

Regen is vaak voldoende om oppervlakken buiten schoon te houden. Om de maximale levensduur te halen uit de gevelbekleding, is het echter belangrijk om opgehoopt stof en vuil, dat niet door de gewone regen afgespoeld wordt, regelmatig te reinigen. Gevelbekleding die onder overstekende delen zit, zoals onder dakgoten en dergelijke, zijn met name kwetsbaar voor de opbouw van vuil. Deze ophopingen kunnen water en verontreinigingen vasthouden die kunnen leiden tot ‘kompres’-corrosie.

Luchtvervuiling:
Gekleurde gecoate metalen platen die gebruikt worden op daken en gevels worden blootgesteld aan veel soorten luchtvervuiling. Dit heeft in combinatie met water en toenemende hoeveelheden UV-straling een negatieve invloed op de coatings. De effecten zijn ernstiger op die delen van het gebouw waar onzuiverheden niet worden weggespoeld door het regenwater. Sommige onzuiverheden kunnen ook interne spanningen in de coating en zelfs scheurvorming veroorzaken. Het effect van de onzuiverheden in de lucht is het grootste in de buurt van vervuilde industriegebieden en aan de kust. Onzuiverheden zorgen voor spanningen in de coatings en verkorten de levensduur, zodat het regelmatig schoonmaken van gevels en daken een belangrijk onderdeel vormt van het onderhoud van coatings.

Door o.a. zure regen, vuil, stof, vorst, etc… ontstaat schade en die heeft een negatieve invloed op de duurzaamheid van vele materialen. Indien dit niet onderhouden wordt kan dit tot hoge herstelkosten leiden. Het professioneel reinigen van damwanden is dus essentieel voor het behoud van kwaliteit van de damwandprofielen en gevels. Door regelmatig damwandreiniging toe te passen blijven zowel de esthetische als de bouwtechnische waarden langer behouden.

Cleaning Partners International
Indien u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, dan bent u bij Cleaning Partners International aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring staat garant voor vlekkeloze kwaliteit en grenzeloze service in alle vormen van schoonmaak werk. Al onze medewerkers zijn uiteraard VCA gecertificeerd. Wij reinigen objecten en panden in iedere maat. Of het nu gaat om reiniging op de traditionele manier of met osmose, laag of zeer hoog werk, voor ons is geen klus onmogelijk.