Deepcleaning kozijnen Conserveren kozijn Kozijnen onderhouden

Surface renewers beschermend en conserverend onderhoud

Deepcleaning kozijnen Conserveren kozijn Kozijnen onderhouden – Het doel van beschermend en conserverend onderhoud is om de esthetische waarde van het origineel zo lang mogelijk te behouden en de door UV-belasting ontstane schade te verminderen.

Preventief onderhoud valt onder reiniging. Beschermend en conserverend onderhoud is het aanvullen voor het behoud van de esthetische waarde en het verlengen van de technische levensduur door betere bescherming tegen vervuiling en technische schades als corrosie. Geadviseerd wordt om beschermend en conserverend onderhoud uit te voeren. Indien er geen onderhoud wordt gepleegd, en er wordt (te lang) gewacht tot er schade en degradatie optreedt, zullen de kosten die dan ontstaan vaak een veelvoud zijn in vergelijking met de preventieve onderhoudsbeurten.

Deepcleaning kozijnen Conserveren kozijn Kozijnen onderhouden surface renewersbeschermend en conserverend onderhoud.

Surface renewers frequentie beschermend en conserverend onderhoud

Het geadviseerde minimum voor beschermend en conserverend onderhoud door middel van reversibele wasachtige producten is 1x per 2 jaar.

In specifieke gevallen is een hogere frequentie noodzakelijk. Dit is afhankelijk van het toegepaste conserveringsproduct, omgevingsfactoren en gebouw specifieke factoren (bijvoorbeeld detaillering)

Per type conservering kan na een inventarisatie van het project en de omgevingsfactoren een conserveringsfrequentie afgegeven worden met een voorbehoud voor de object specifieke belasting.

Afhankelijk van de omgeving dient de frequentie van het jaarlijks onderhoud opgedreven te worden en kan een zelfde conservering minder lang bescherming bieden dan op een andere willekeurige plek in Nederland  of België  : bijvoorbeeld maar niet limitatief, in nabijheid van luchthavens, nabij industriezones, aan kust, haven, stads of landelijk gelegen gebied, nabij tram of spoor leidingen…


Deepcleaning kozijnen Conserveren kozijn Kozijnen onderhouden surface renewersbeschermend en conserverend onderhoud.

Cleaning Partners International V.O.F. – Als schoonmaakbedrijf in de reinigingsbranche met meer dan 25 jaar ervaring. Schoonmaakbedrijf  – Glazenwassers – Gevelreiniging. Schoonmaken Glazenwassers Gevelreiniging Schoonmaakbedrijf Glazenwassen
Wij bedienen alléén de zakelijk markt en verzorgen hoofdzakelijk het glazenwassen en damwandreinigen bij diverse opdrachtgevers.
Met 32 medewerkers zijn wij een middelgroot bedrijf wat innovatief – kwalitatief – milieuactief aan de top van het glazenwassers segment staat.
Gespecialiseerd in ruiten wassen met eigen hoogwerkers, telescopisch ruiten wassen, etc.
Deepcleaning kozijnen Conserveren kozijn Kozijnen onderhouden surface renewersbeschermend en conserverend onderhoud.