Medewerkers Cleaning Partners International verkrijgen certificaten steigerbouw. veilige manier rolsteigers te bouwen, inspecteren en keuren.

Certificaten Steigerbouw

Medewerkers Cleaning Partners International verkrijgen certificaten steigerbouw.

Veiligheid blijft belangrijk bij het werken op hoogte.

Bij het opleidingscentrum van Altrex, hebben de medewerkers van Cleaning Partners International, hun certificaten – Module A,B en C – behaald om op een veilige manier rolsteigers te bouwen, inspecteren en keuren.

Zonder deze certificaten is het simpelweg verboden bij wet om een rolsteiger te bouwen of zelfs maar te betreden !

Opleidingen: met de juiste kennis aan het werk. Iedere gebruiker van steigers dient hiervoor bij wet opgeleid te zijn. Tevens moet iedere gebruiker kennis hebben van de geldende normen.

De opleiding omvat de volgende onderdelen:

Module A: Theoretische module gebruiker
Dit gedeelte omvat een gedeelte over de veiligheid, overzicht van de huidige veiligheidsnormen en wetten en hoe in praktijk veilig werken op hoogte d.m.v. ladders en trappen, steigers en ladderklampen.

Module B: Praktische module montage
Deze module is enkel mogelijk indien eerst module A werd gevolgd. Wij voorzien de opbouw van één van uw steigers aan de hand van veilige opbouwinstructies en directe feedback op het terrein.

Module C: Module bevoegd persoon
Deze module is enkel mogelijk indien eerst module A+B werden gevolgd. Hier worden de huidige wetgeving, de richtlijnen en ‘preventieve’ taken van de bevoegde persoon / inspecteur gedetailleerd besproken.

Medewerkers Cleaning Partners International verkrijgen certificaten steigerbouw. veilige manier rolsteigers te bouwen, inspecteren en keuren. Medewerkers Cleaning Partners International verkrijgen certificaten steigerbouw. veilige manier rolsteigers te bouwen, inspecteren en keuren. Medewerkers Cleaning Partners International verkrijgen certificaten steigerbouw. veilige manier rolsteigers te bouwen, inspecteren en keuren.

Op de steigers van Altrex kun je bouwen, zowel binnen als buiten. De MiTOWER is door één paar handen snel en gemakkelijk op- en af te bouwen. Geschikt voor professioneel gebruik. Andere steigers die zwaar en intensief te gebruiken zijn, zijn de steigers uit de RS TOWER 5-serie. De beste kwaliteit steigers vind je bij Altrex. Of ga voor een steiger uit de RS TOWER 4-serie, geschikt voor iedere klus.


Schoonmaakbedrijf Schoonmaken Gevelreiniging Glazenwasser

Cleaning Partners International V.O.F. – Als schoonmaakbedrijf in de reinigingsbranche met meer dan 25 jaar ervaring. Schoonmaakbedrijf  – Glazenwassers – Gevelreiniging. Schoonmaken Glazenwassers Gevelreiniging Schoonmaakbedrijf Glazenwassen
Wij bedienen alléén de zakelijk markt en verzorgen hoofdzakelijk het glazenwassen en damwandreinigen bij diverse opdrachtgevers.
Met 32 medewerkers zijn wij een middelgroot bedrijf wat innovatief – kwalitatief – milieuactief aan de top van het glazenwassers segment staat.
Gespecialiseerd in ruiten wassen met eigen hoogwerkers, telescopisch ruiten wassen, etc.