Reiniging met hoogwerkers

Reiniging met hoogwerkers, het werken op hoogte is een vak apart, waarbij de veiligheid altijd voorop moet staan. Cleaning Partners International beschikt over gecertificeerde apparatuur en gediplomeerd personeel. Daardoor leveren wij maatwerk met een “hoogstaand” niveau.

Reiniging met hoogwerkers

Nostolift Hoogwerker : Onze hoogwerker NOSTOLIFT heeft een maximale stahoogte van 24 meter. Dagelijks is onze hoogwerker onderweg of op locatie om veilig ramen te wassen op grotere hoogte. Veel van onze klanten verlangen, met name in de chemische sector, dat wij vanaf een eerste verdieping alle ramen met een hoogwerker reinigen. Omdat er speciale grasbanden zijn gemonteerd kan er zonder schade aan het gazon gewerkt worden.

Hoog werken
De eisen voor “werken op hoogte” en werken met hoogwerkers zijn de laatste tijd scherp aangepast en zullen voor de toekomst alleen nog maar strenger  worden.

Met het oog op veiligheid en toekomst werken wij inmiddels met zogenaamde osmose wagens.  Deze voertuigen vervoeren het in ons bedrijf geproduceerde 100% puur water dat ramen d.m.v koppelstokken tot op een hoogte van 12 meter  kan reinigen.  Dit gezuiverde water is een van de beste reinigingsmiddelen, ttz H²O, dit is water ontdaan van alle onzuiverheden, waardoor dit pure water het vuil  van ramen en omlijstingen volledig opneemt en verwijderd. Boven de 12 meter zal de inzet van hoogwerkers noodzakelijk zijn.

Voordelen reiniging met osmose:

  • Veilig werken zonder gebruik van ladders
  • Geen zeep noch detergenten (milieuvriendelijk)
  • 100 % puur water, schoon, steriel en laat na drogen geen strepen achter
  • Grondige reiniging van kaders en gevelbeplating
  • Ideaal voor moeilijk bereikbare koepels en glazen daken
  • Tot 12 meter hoogte geen hoogwerker nodig

Indien u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring staat garant voor vlekkeloze kwaliteit en grenzeloze service in alle vormen van schoonmaak werk. Al onze medewerkers zijn uiteraard VCA gecertificeerd. Wij reinigen objecten en panden in iedere maat. Of het nu gaat om reiniging op de traditionele manier of met osmose, laag of zeer hoog werk, voor ons is geen klus onmogelijk.

Reiniging met hoogwerkers Schoonmaken Glazenwassers