Indoor Clean Pole

Indoor Clean Pole is een innovatiefproduct. Het systeem biedt een ergonomische en praktische oplossing voor het reinigen van alle soorten verticaal en horizontaal gelegen glas, ramen en andere gladde oppervlakken aan de binnenkant van een gebouw, object of boot waar glazenwassers moeilijk bij kunnen komen, zoals op plaatsen waar bijvoorbeeld bureaus, lage kasten of apparatuur voor het raam staan. De Indoor Clean Pole werkt met een spray-vernevelsysteem voorzien van zeer zuiver osmosewater. Dit zeer zuivere water is ontdaan van alle mineralen en metalen en heeft een dusdanig sterk oplossend vermogen waardoor u geen reinigingsmiddelen meer nodig heeft. Dit in combinatie met een speciale microvezelpad heeft als resultaat een schoon en streeploos glasoppervlak. Bovendien worden de kozijnen, vensterbanken en vloerbedekking dankzij de verneveltechniek niet meer nat.

De Indoor Clean Pole bestaat uit twee onderdelen: de ergonomische lichte carbon steel met daaraan het spray-vernevelsysteem met microvezelpad (weegt ca. 1 kg.) en de ergonomische heupgordel waaraan alle benodigde componenten bevestigd zijn om de hele dag zorgeloos te kunnen reinigen (weegt ca. 1,5 kg.). De glazenwasser sprayt het zeer zuivere water op de ramen door middel van één druk op de knop die op de carbonsteel bevestigd is. Aan de heupgordel is het flesje met zuiver water van een halve liter bevestigd waarmee u in staat bent om twee dagen te kunnen reinigen.

De microvezelpads zijn afneembaar en uitwasbaar op 90°C. De speciale compacte accu stelt u in staat om 30 uur te kunnen werken zonder deze tussendoor op te laden. Bovendien is de accu voorzien van een LED-indicator, zodat u met één druk op de knop de status van de batterij kunt aflezen.

Indoor Clean Pole