Damwandreiniging Damwandbeplating

Damwandreiniging, het reinigen van damwandprofielen gevelreiniging als damwand, trespa en zwaluwpanelen met een lichte tot zware vervuiling door weeromstandigheden is door Cleaning Partners tot een kunst verheven. Na jarenlang ervaring opdoen is er door Cleaning Partners een techniek ontwikkeld, wat ervoor zorgt dat het reinigen van damwandprofielen geen kostbare zaak meer is.

Milieuvriendelijk staat bovenaan ons verlanglijstje, het is ons gelukt om zonder chemische middelen aluminium gevels weer hun originele uitstraling terug te geven. Het gebruik van hoogwerkers is tot een hoogte van 12 meter niet meer van toepassing, wat ook weer kostenbesparend werkt. Ook het gebruik van kostbare hoge druk apparatuur is verleden tijd, mede omdat dit in de meeste gevallen het beschadigen van de toplaag bewerkstelligt.

Door o.a. zure regen, vuil, stof, vorst, etc… ontstaat schade en die heeft een negatieve invloed op de duurzaamheid van vele materialen. Indien dit niet onderhouden wordt kan dit tot hoge herstelkosten leiden. Het professioneel reinigen van damwanden is dus essentieel voor het behoud van kwaliteit van de damwandprofielen en gevels. Een schone damwand is immers belangrijk voor een goede eerste indruk van uw pand. Door regelmatig damwandreiniging toe te passen blijven zowel de esthetische als de bouwtechnische waarden langer behouden.

Bij het reinigen van de damwand maken we gebruik van speciale middelen om de aanslag op een vriendelijke, doch ingrijpende wijze te verwijderen. Hetzelfde middel dat we gebruiken, laat tegelijk een unieke beschermlaag achter, waarmee uw darmwand beter bestand is tegen de aangroei van algen, groene aanslag of roet.

Damwandreiniging Damwand reiniging Damwandbeplating het reinigen van damwandprofielen gevelreiniging als damwand.

Gevelreiniging Damwandreiniging

Ook het gebruik van kostbare hoge druk apparatuur is verleden tijd, mede omdat dit in de meeste gevallen het beschadigen van de toplaag bewerkstelligt. Onderstaande foto’s tonen de goede resultaten die behaald worden door onze methode. Op het gebied van veiligheid is ons systeem een koploper → Geen gebruik van ladders, Geen hoogwerkers (tot 12 meter) Geen chemie, Geen hoge druk.

Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Indien u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, dan bent u bij Cleaning Partners International aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring staat garant voor vlekkeloze kwaliteit en grenzeloze service in alle vormen van schoonmaak werk.


Wiki zegt: ” … Een damwand is een grond- en/of waterkerende constructie, die bestaat uit een verticaal in de grond geplaatste wand. De wand bestaat uit losse elementen (planken of panelen) die door middel van een gronddichte en in sommige gevallen ook waterdichte messing-en-groefverbinding (genoemd ‘slot’ bij stalen damwanden) met elkaar zijn verbonden… “ en ” … Onder gevelreiniging verstaat men het reinigen van gevels van gebouwen. Door graffiti en de tand des tijds kan het aanzicht van huizen of bedrijven worden beschadigd. Deze aanslag kan worden verwijderd met een hogedrukspuit of chemische middelen. Gevelreiniging maakt gevels schoon, maar is niet altijd zonder risico. Schade aan panden wordt soms te veroorzaakt door het onjuist reinigen van gevels. Mede daarom is het bij monumenten in Nederland doorgaans niet toegestaan om zonder vergunning een gevel te reinigen… “


Damwandreiniging Damwand reiniging Damwandbeplating het reinigen van damwandprofielen gevelreiniging als damwand.

Cleaning Partners International V.O.F. – Als schoonmaakbedrijf in de reinigingsbranche met meer dan 25 jaar ervaring. Schoonmaakbedrijf  – Glazenwassers – Gevelreiniging. Schoonmaken Glazenwassers Gevelreiniging Schoonmaakbedrijf Glazenwassen
Wij bedienen alléén de zakelijk markt en verzorgen hoofdzakelijk het glazenwassen en damwandreinigen bij diverse opdrachtgevers.
Met 32 medewerkers zijn wij een middelgroot bedrijf wat innovatief – kwalitatief – milieuactief aan de top van het glazenwassers segment staat.
Gespecialiseerd in ruiten wassen met eigen hoogwerkers, telescopisch ruiten wassen, etc.
Damwandreiniging Damwand reiniging Damwandbeplating het reinigen van damwandprofielen gevelreiniging als damwand.