Cleaning Partners International

Cleaning Partners International en Schoonmaakned zijn gefuseerd. Reden voor de fusie is de ‘continu veranderende wereld van de schoonmaakbranche’. Volgens voormalig eigenaar van Schoonmaakned jelle Pistorius worden er door het samenvoegen van de bedrijven verschillende voordelen behaald: “Beide bedrijven hadden eigen specialiteiten. Door de kennis en expertise te bundelen met deze fusie kunnen wij een totaalaanbod aan schoonmaak leveren.”

Alle schoonmaakproblemen de baas
Pistorius vertelt dat Cleaning Partners International gespecialiseerd is in glasbewassing, terwijl Schoonmaakned sterk is in damwandreinigen en interieur schoonmaak. “Door de fusie zijn we alle schoonmaakproblemen de baas. Bovendien vergroten we hiermee het werkgebied.”

Werkgebied
De bedrijven zijn reeds in november 2016 gefuseerd en draagt sindsdien de naam Cleaning Partners International. Het werkgebied van Cleaning Partners International is Nederland en België.

Schoonmaken Glazenwasser Gevelreiniging :

Cleaning Partners International heeft als doelstelling het verrichten van en adviseren in bedrijfs-huishoudelijke diensten voor bedrijven. Bij doorvoering van deze doelstellingen worden de navolgende aspecten onderkend: Afhankelijk van de behoefte van gebruikers van gebouwen, zullen schoonmaak- en verzorgingshandelingen worden verricht die gericht zijn op de verzorging van de mens en zijn omgeving. Naast deze verzorgingswerkzaamheden dienen de dagelijkse en periodieke reinigingswerkzaamheden te worden uitgevoerd met het doel de gebouwen, het afwerkmateriaal van de gebouwen en inventarisatie in goede staat te houden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:  Cleaning Partners International besteedt veel aandacht aan de keuze van reinigingsmiddelen. Daarbij worden alleen die middelen aangeschaft die het minst schadelijk zijn voor het milieu.

Cleaning Partners International Schoonmaken Schoonmaakned Gevelreiniging Schoonmaakbedrijf Glazenwassen Reinigingsbranche ruiten wassen

Cleaning Partners International Schoonmaken Schoonmaakned Gevelreiniging Schoonmaakbedrijf Glazenwassen Reinigingsbranche ruiten wassen

Cleaning Partners International V.O.F. – Als schoonmaakbedrijf in de reinigingsbranche met meer dan 25 jaar ervaring. Schoonmaakbedrijf  – Glazenwassers – Gevelreiniging. Schoonmaken Glazenwassers Gevelreiniging Schoonmaakbedrijf Glazenwassen
Wij bedienen alléén de zakelijk markt en verzorgen hoofdzakelijk het glazenwassen en damwandreinigen bij diverse opdrachtgevers.
Met 32 medewerkers zijn wij een middelgroot bedrijf wat innovatief – kwalitatief – milieuactief aan de top van het glazenwassers segment staat.
Gespecialiseerd in ruiten wassen met eigen hoogwerkers, telescopisch ruiten wassen, etc.