Cleaning Partners International is een samenwerkingsverband aangegaan met Cladding Maintenance.

Cladding Maintenance is het onderdeel in de organisatie van Cladding Partners BV wat verantwoordelijk is voor het onderhoud van bestaande gevelbekleding.

Cleaning Partners International is hierin de uitvoerende partij, die ervoor zorgt dat door periodiek onderhoud de gevelbekleding zijn uitstraling blijft behouden en de garantieverplichtingen van de klant gewaarborgd zijn.

Garantiebepalingen vanuit de leverancier zoals TATA Steel en Kingspan, vereisen het minimaal één keer per jaar aantoonbaar via logboek of factuur reinigen van de gevelbekleding. Door gebruik te maken van mens en milieu vriendelijke middelen reinigt Cleaning Partners International deze stalen en aluminium gevels. Zie ook Gevelreinigen op deze site.

Cladding Partners bedenkt, ontwikkelt en monteert dak- en geveloplossingen voor duurzame toepassingen in nieuwbouw en renovatie. In het bijzonder voor de utiliteitssector, de agrarische sector en de industrie. Concreet betreft het de volgende productgroepen:

  • stalen dak- en gevelbekleding
  • dakbedekking
  • isolatie
  • lichtstraten
  • aluminium gevelcassettes.
  • façade gevels

We vertalen de wensen van onze opdrachtgevers in oplossingen voor dak en gevel. Om deze vervolgens technisch uit te tekenen, goed voor te bereiden en te realiseren. De deskundigheid en inzet van onze engineers, werkvoorbereiders en montagelieden leidt steeds opnieuw tot hoogwaardige, eigentijdse en economisch verantwoorde projecten.

Verkeert u in een oriëntatiefase? In ons bedrijfspand te Oosterhout tonen we u graag de vele mogelijke producttoepassingen voor dak en gevel. Gebaseerd op de jongste inzichten en innovaties. Heeft u eigen ideeën over gevelbekleding of dakbedekking? Wij denken met u mee en onderzoeken graag nieuwe mogelijkheden. U bent bij ons altijd welkom. U ervaart dan de bedrijfscultuur die ten grondslag ligt aan de waardering die Cladding in de markt ten deel valt. Want achter elk met succes afgerond project staat immers een gemotiveerd, deskundig projectteam van Cladding. Oplossingsgericht meedenkend met u als opdrachtgever.

+++

Cladding Safety and Maintenance, opgericht in 2017, gaat door waar Cladding Partners en andere dak- en gevelbekledingsondernemingen hun werkzaamheden eindigen. Van het leveren én monteren van valbeveiliging tot het onderhouden van een pand. Cladding Safety and Maintenance levert no-nonsense maatwerk. Lees hieronder meer:

Bij Cladding Safety and Maintenance willen wij de klant ontzien. Er zorg voor dragen dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de status van hun pand, die in onze ogen het visitekaartje is van de onderneming. Wij hebben oog voor detail en weten dat iedere klant, net als het pand, anders is. Wij leveren dakveiligheid op maat. Duurzame oplossingen die niks aan het toeval over laten. Jouw pand krijgt de uitstraling en veiligheidheidsvoorzieningen die het verdient. Op maat werk leveren zonder al te veel poespas, dat is Cladding Safety and Maintenance.

Cladding Safety and Maintenance Bostelmachine
Cleaning Partners Glazenwassers Schoonmaken Gevelreiniging Schoonmaakbedrijf Glazenwassen hoogwerkers telescopisch ruiten wassen.

Schoonmaakbedrijf Schoonmaken Gevelreiniging Glazenwasser

Cleaning Partners International V.O.F. – Als schoonmaakbedrijf in de reinigingsbranche met meer dan 25 jaar ervaring. Schoonmaakbedrijf  – Glazenwassers – Gevelreiniging. Schoonmaken Glazenwassers Gevelreiniging Schoonmaakbedrijf Glazenwassen
Wij bedienen alléén de zakelijk markt en verzorgen hoofdzakelijk het glazenwassen en damwandreinigen bij diverse opdrachtgevers.
Met 32 medewerkers zijn wij een middelgroot bedrijf wat innovatief – kwalitatief – milieuactief aan de top van het glazenwassers segment staat.
Gespecialiseerd in ruiten wassen met eigen hoogwerkers, telescopisch ruiten wassen, etc.